Dr. Babor

DOCTOR BABOR Cosmeceuticals bieden precieze oplossingen voor elk beauty-probleem. Met innovatieve high performance-recepturen uit natuurlijke, effectieve en actieve werkstoffen stelt DOCTOR BABOR daarmee de allerhoogste maatstaven op het gebied van de cosmeceuticals.
Cosmeceuticals zijn verzorgingsproducten die tussen schoonheidsverzorging en geneesmiddelen liggen.

DOCTOR BABOR cosmetica begeleidt u op een ideale manier op uw persoonlijke weg naar duurzame schoonheid!
 
Dr. Babor Lifting
Deze nieuwe lijn komt binnenkort uit. Dan volgt verdere informatie.

Dr. Babor Purity cellular (acne)
De behandeling reduceert acute huidonzuiverheden, puistjes en irritaties. 
Acne komt niet alleen op jonge leeftijd voor, maar kan ook op latere leeftijd ontstaan. Door het reguleren  van de verhoogde talgproductie en het herstellen van de verstoorde verhoorning, worden acute, door stress veroorzaakte huidonzuiverheden  en puistjes snel en effectief gereduceerd.

Dr. Babor Fruitzuur
De behandeling verwijdert op zeer effectieve wijze afgestorven huidschilfers en verhoogt het vochtbindend vermogen in de huid. Het optimaliseert de huidstructuur waardoor de huid er fijner en gelijkmatiger uitziet.  
Een fruitzuurbehandeling is zeer geschikt voor een huid met: 
  • onzuiverheden;
  • acne;
  • grove poriën;
  • pigmentvlekken, -storingen en -onregelmatigheden;
  • rimpels;
  • matte, glansloze en vale huidteint.
De behandeling wordt zowel los als in kuurverband aangeboden. Een kuur houdt in dat u elke 14 dagen bij ons in de salon komt om een fruitzuurbehandeling te ondergaan. Dit is ongeveer vier tot zes keer.  Wij kunnen u advies geven wat het beste voor uw huid is.

Dr. Babor Neuro sensitive cellular
Een behandeling voor de extreem droge en zeer gevoelige huid.
De behandeling herstelt de lipidenbeschermingsmantel van de huid en normaliseert haar vet- en vochthuishouding. Het huideigen weerstandsvermogen wordt op intensieve wijze versterkt, irritaties en roodkleuringen worden gereduceerd. Onaangenaam gespannen gevoel en jeuk worden onmiddellijk verzacht.

Dr. Babor Detox
De behandeling bestrijdt symptomen van stress zoals een grauwe teint, onregelmatige huidstructuur en tekenen van vroegtijdige huidveroudering.
Deze behandeling is geschikt voor:
  • elke belaste, veeleisende huid;
  • bij tekenen van de door het milieu ontstane huidveroudering zoals verlies aan elasticiteit, rimpels en pigmentverschuivingen;
  • onregelmatige en grove huidstructuur.
DrBabor_Behandl_300dpi